2006-06-06 0 浏览
平時睇開電影, 都聞到呢度d野食好香。今日去出名冇野好吃的apm, 而腳上的鞋及水卜令走動不宜, 所以試下果陣味。吸煙區的L型沙發, 令2個不吸煙的人坐左吸煙區。但係果度其實叫煲煙區。不過今次係我自己揀的, 與人無尤。奉勸受不了煙味的人, 不要貪舒服。香港果d所謂居食屋, 一款食物收你平d, 份量又真係好少呢隻文化, 不嬲都唔係好對胃口。係估唔到今次真係咁過份! 蛋包飯個奄列好食, 飯就一般。石頭碗上幾keep到熱, 係估佢唔到咁淺je。每人只吃到4匙。炸蝦卷炸蝦的粉勁厚, 只吃到粉, 不見其蝦味, 得5件, 佢好野呀, 切到咁薄一件, 總之就係難食。wasabi 魷魚28蚊, 係一個碗底面積2.5"x2.5"的碗平放咁多。呢味冇不好吃的道理, 卻有"乜得佢咁少"的感歎!至好味係我不睇好的免治雞。好似魚滑咁蒸。佢張相好多架! 點解條竹得直徑1"? 總之太少, 太少!埋單162, 食得3成飽, 唉。以後唔信居樂屋!

埋單162, 食得3成飽, 唉。以後唔信居樂屋!