2014-10-27 473 浏览
一共六個人來食午餐,等到有位後,一入到去卻無人帶位,不知坐邊度應該,跟住有個藍衫的經理就大聲地講左一句: "坐低先啦,做緊野!"我即刻心諗,咩叫做緊野??跟住原來有另一個staff準備送餐,我們好像阻住左佢。 但我想講呢d咩態度?首先係你們無人帶位,我們做顧客的先手足無措不知應該坐邊;二來我背部無生眼個staff不出聲我不會知佢係後面;三來你連唔該都無聲算咩態度???另外午餐叫左個美國費城西冷配黑松露野菌汁,零分!!d 汁無味,叫五成熟但舊排同香口膠一樣難食!!$58來說完全係不值!!也叫左個野菌黑松露三文魚粒忌廉意大利飯,呢個就幾好食,黑松露味很濃,$58來說也算值得。作為顧客,我會看服務態度比一切都重要,唔該做到經理級呢種服務態度不是要人教呀嘛?!

2014-10-24