本來諗住開開心心同亞婆3個人食餐飯,8點打去話宜家無得訂枱,要去攞飛等位!8點4去到攞飛,個知客問我晚飯定宵夜,我見宵夜要9點後入坐,同埋已經有人排緊隊等食宵夜,就話食晚飯啦!俾左飛我之後話如果到時過左9點先入到去都無特價,我亦都話ok無問題!呢個時候有第二個知客叫我俾返張飛佢,話食晚飯都要等到9點後,要我跟宵夜條輪排隊攞飛,我見我老公未到咪照排囉!而我攞到飛o個陣係8點半,排我前面有10張枱!佢地門口d椅俾人坐晒,我就問個知客可唔可以叫人拎張椅出黎俾我亞婆坐住等,佢望一望我,之後望入去指一指入面張俾人擺左野既椅,叫我嗌人拎開d野自己搬黎坐!之後未到9點已經入左好幾張3至4人枱,諗住會好快啦!但係過左9點之後,只係入左9至10位同兩位既枱,我亞婆就話差唔多9點半,不如問清楚要等幾耐啦,無理由成個鐘都未有位,呢個時候我老公黎到,我就去廁所順便睇吓有幾多4人枱!眼見入面4人枱都唔少,但係都唔似會好快走囉!我即刻出去搵個知客問仲要等幾耐,佢話要等多4個,我就問佢究竟有幾多4人枱,佢話都唔少嫁,不過8點半既4人枱客都要等到10點度,我即時火都黎埋,同佢講我頭先話黎食晚飯,唔係黎食宵夜嫁,要等到
我即刻出去搵個知客問仲要等幾耐,佢話要等多4個,我就問佢究竟有幾多4人枱,佢話都唔少嫁,不過8點半既4人枱客都要等到10點度,我即時火都黎埋,同佢講我頭先話黎食晚飯,唔係黎食宵夜嫁,要等到10點你唔一早講!佢淨係叫我再等,一句對唔住都無囉!
如果唔係因為我大肚同我老公禁住我,我一定即時開佢拖!足之我地等到9點10先有位!
食物方面,一個字:差
鹵水鵝片:又乾又嚡,明明寫跟豆腐,9唔搭8變左蓮藕片,又唔係好食!
煎蠔烙:似用雞蛋多過鴨蛋,好乾,廟街整得好食好多
潮州炒麵線:我亞婆都炒得好過佢,唔夠香又冇味!
豆醬炒春菜:味道一般,d菜勁多渣!

總結:唔駛加一,免茶芥,打冷6折,小菜8折
不過服務差,食物唔掂,咁你地話抵唔抵?!