女朋友一直介紹話好想嚟呢間餐廳食 所以今晚就去walk-in 去到reception位置 冇人 咁就直接行入間餐廳 有個員工帶咗我哋去中間嘅二人枱 落完order 嘢食好快就送上嚟 送餐次序都好唔錯 先係食咗頭盤 跟住就有個冬陰功湯做咗 可惜個冬陰功湯完全唔熱 冬陰功湯嘅底下係有一個小蠟燭台 但係完全冇作用 純粹display 冬陰公隻蝦係急凍蝦 個湯嘅味道唔錯 但可惜啲椰奶因為唔夠熱所以已經瓊曬一粒粒 我自己都好手多 將個冬陰功湯煲拎咗上手摸一摸喺蠟燭燒著嘅位置 係唔熱嘅 真係一個非常大既敗筆 雖然員個員工都做得好好幫我哋分埋湯 但係個湯真係凍嘅 我哋仲叫咗一個法包 個包一口就食得出係有雪櫃解凍嘅 咬落去 個口感真係好奇怪... 頭盤個炸軟殼蟹米卷 啲軟殼蟹係林曬嘅 啲醬個味道係唔錯 但可惜個主角原來係林嘅 ... 咁main course 叫咗個蝦醬炒菜 好好味 好夠火喉 個燒豬頸肉都好唔錯 特別係個醬汁 唔算太辣仲有甜味有酸味 好好食! 其實整體上都唔錯 只不過 溫度唔夠真係差好遠 同埋佢哋serve嘅水係水喉水 其實加裝一個過濾器係咪真係咁貴呢😅
冬蔭功(店主推介喎)味道唔錯 可惜凍嘅 重要係急凍死蝦