2020-03-18 67 浏览
📍二世祖easyjoe - 大角咀-🍕二世祖是日精選薄餅$78 (包一杯柚子茶,或者半價享用其他飲品)我哋呢日嘅薄餅係芝士番茄同埋有少少海鮮🦑芝士份量足,絕對可以拉絲🥰味道香濃,同蕃茄酸酸甜甜嘅味道好夾😋海鮮份量雖然唔係好多,但魷魚同埋蝦味道都正常,唔會係擺得太耐嗰啲奇怪味🤪 Pizza底係薄脆嗰種,咬落去會有asmr😍唔錯唔錯!-🍫二世祖特濃朱古力 $40( Lunch set+ $20)自己完全係chocolate lover!你杯朱古力真係好滿意,味道超級香濃,果然係比利時70%朱古力😛唔會太甜亦都唔會太澀,應該適合大部份人嘅口味☺️個外型仲要咁靚咁文青,冇得輸啦🥳-餐廳唔算太大,如果想來嘅話記住要book位😬但係坐得舒服,張枱唔會太窄,燈光同裝修都係走型格餐廳嘅路線,仲可以打卡添❗️
📍二世祖easyjoe - 大角咀