2018-01-01 152 浏览
Grey Hound cafe 其實都食過幾次,泰式fusion 西式,幾特別。之前食過中環同太古分店,都係幾好味。今次試左尖沙咀店,但係就有少少失望。今次因為比輕夜先去食,我地只叫左兩款菜。第一味係海鮮冬陰功炒螺絲粉,第二味就係馬沙文甜咖哩配泰式薄餅。先講海鮮冬陰功炒螺絲粉,本身其實佢調得好夠味,但係今次係唔單止夠,仲有d 過左火。如果你食一兩啖,重味d 都ok 。但係佢今次味道係比較重同咸。要食晒成碟其實有d 難頂。隻蝦就幾生鮮幾好食。馬沙文甜咖哩配泰式薄餅就ok , 佢咖哩甜甜地,夾個薄餅食就幾好。咖哩入面係有少量肉碎,薄餅就有比得包同印度薄餅兩種,我個人比較鐘意印度薄餅。Overall 其實唔差,但係尖沙咀分店冇其他分店咁好

Overall 其實唔差,但係尖沙咀分店冇其他分店咁好