2019-05-09 707 浏览
朋友讲这间在大窝口的餐厅味道唔错而且有一个好特别嘅黑松露pizza因为另外一个朋友系劲钟意食黑松露所以我哋最后就谂住过去试一试。去到装修同卫生都唔错,食物方面选择都有唔少,都见到有唔少嘅人食紧黑松露pizza同牛扒,所以我哋最后决定要左一个Pizza两个意粉同埋一个牛扒,作为我哋型嘅晚餐,最后因为份量都偏大所以都食唔晒添。黑松露菌酱意式马斯卡普芝士夹心比萨,不久就来到,黑松露都有好多,而且口感都几特别,味道系啱啱好,唔会话实在好咸,而且中带点香味,配上酱汁有另外一个味道。但我同朋友都系钟意原汁原味。大虾意粉的大虾都几大只,而且食落去都好十分之爽口,几新鲜。意粉口感都弹牙,唔会淋身,而味道刚好,啱晒我一些唔钟意食太淋身意粉嘅朋友。冇谂过牛扒会咁大份,切出嚟都十分之软熟,牛扒味道浓郁,而且配菜都唔少,最后我哋都差啲食唔晒成块牛扒添。肉酱千层面的肉酱十分好味,味道刚好,好浓郁。千层面吸了不少酱汁,煮得不错,而且份量都不少。