今日下午去左呢度食下午茶. 叫了:馬來炒貴刁: 唔算辣, 不過只係好多粉, 冇咩餸, 蛋炒得好火隆.豉椒牛河: 牛肉冇味又用左很多梳打粉! 好一般!白汁芝士雜菇長通粉: 白汁好稀, 芝士好少, 有d芝士又起粒粒; 雜菜好少, 只有五小薄片罐頭磨菇, 洋蔥重多過磨菇! 白汁芝士雜肉雜菜濶麫: 又是白汁好稀, 芝士好少, 雜肉只有幾片薄薄腸仔和蟹柳, 雜菜只有洋蔥, 超級唔得!!個餐茶重離譜, 熱檸水隻杯有漬! 杯凍奶茶重有枝牙籤o係入面!! 叫佢換左成十分鐘至有杯新既, 重對唔住都冇!!! 叫左埋單又唔理, 等等下等到覺得唔對路, 於是又叫埋單, 先發覺原來之前係白等, 因為根本冇理到我地?!! 地方又污糟, 成日有蚊滋飛來飛去. 咁質素咁既態度, 一定冇下次, 重要列入黑名單!!!!
今日下午去左呢度食下午茶. 叫了:

豉椒牛河: 牛肉冇味又用左很多梳打粉! 好一般!