今次去咗阿参叹饭,真系出乎意料得好食!起头我叫咗去骨海南鸡饭,卖相已经攞分,送上嚟个鸡又滑又嫩,食落去真系要赞下,肉嘅鲜味伴随住细细嘅酒香,咬落去好有嚼劲,饭粒弹牙得黎香口得滞,每啖都令我想一啖接一啖!同埋讲真,厨师做嘅姜蓉同埋酸辣酱味道正爆炸💥,非常啱我口味。亚参猪手饭都唔系盖嘅,个猪手炆到入味,腍滑得嚟不会过肥,同埋个底下嘅饭沾咗汁仲唔系一般嘅好食。不过食完啲饭嘅确会觉得啲油意重,要饮多几啖茶先得。坐喺度望吓周围,光线低调得嚟又温馨,店内嘅装修又别具心思,只吊灯令人觉得好有格调,加埋啲竹笼装饰,简直系夜晚食饭嘅不二选择🌟。转头又见到街上川流唔息,觉得自己真系揾到一个可以慢慢享受食物嘅好地方!总之今次食得开心又满足,会再约埋班friend过嚟试吓佢哋其他款菜式!👍🍽️✨