2018-12-31
一直以黎都想食但馬屋好耐,每次都因為見到鋪頭外面有條長長嘅人龍而卻步。今日晏就11點45分黎到,未開店已經有七至八人喺度等侯,好誇張。我哋選擇咗60分鐘最為貴一款放題,平時食壽喜燒湯底就食得多,呢度就選擇左美人鍋同意式芝士蕃茄鍋🤔湯底唔使5分鐘就已經上枱,好有效率。美人鍋湯底較淡,似老火湯味,味道還可以,都冇咩特別。而意式番茄芝士湯,個人覺得番茄同芝士味都唔夠濃,味道還可以,稱唔上好飲。而自助吧都有唔少選擇,不過個位太狹窄,最多只可以容納三個人夾食物🤔配菜都冇咩特別,都係蔬菜,丸,蘿蔔等等大路野。而我比較鍾意嘅係佢個醬汁,好似有個醬汁叫大阪燒燒汁,酸酸地,無論係配麵定係肉都非常夾🥰個醬汁完全令到肉類昇華,冇食過一般火鍋豉油。湯底平平無奇,肉類唔係特別鮮甜,食物味道都非常一般,價錢亦都比較貴🤔如果下次再食,我會嗌返最平個一set就算啦~
美人鍋湯底較淡,似老火湯味,味道還可以,都冇咩特別。