呢間野食選擇還算多, 佢係類似半放題既型式!呢間野飲方面同出面既放題分別不大, 都係呢D野飲任飲!比較特別既係有我中意既冬蜜青檸! 呢個真係好好飲!呢到串燒係認真好食, 尤其牛, 牛肉唔硬口感十分好之外, 味道仲調得好好, 基本上已經調好味,基本上可以咩都唔加! 豬就最好加D粉調調味, 因為本身豬既味道不濃或無咩味.但呢到5花腩肉,既肥度係岩岩好. 燒賣係呢到都係幾靚, 佢係多魚肉個D燒賣, 唔係好粉個D, 口感唔錯.燒舍陣係完全自動燒,仲要360度自己轉, 好方便唔累仲要360度都燒得好均衡, 燒出黎既肉十分之靚!唯一比較有差小小既位, 係肉與肉之間要串得好實, 如果唔係未必夠力轉360度, 但串得實既話肉與肉之間痴住既位就未必熟! 呢個係唯一唔好處~要加味可以加粉, 味道唔錯, 如果覺得某D肉味道太低可以加粉調味, 尤其係豬肉.食完D 叉可以放係呢到~另外仲有D 熟食可以叫, 一開始如果驚等得耐既話叫住D 熟食先都得!呢到薯片比較長身, 口感比較脆身, 唔錯的, 芝士味濃. 不過無咩特別醬料點!整體味道體驗都唔錯, 最主要呢個係我試過最方便既bbq!

呢間野食選擇還算多, 佢係類似半放題既型式!

呢間野飲方面同出面既放題分別不大, 都係呢D野飲任飲!
比較特別既係有我中意既冬蜜青檸! 呢個真係好好飲!

食完D 叉可以放係呢到~

整體味道體驗都唔錯, 最主要呢個係我試過最方便既bbq!
2019-06-24