2019-08-29
之前叫網上介紹,見到個漢堡包好似好正咁,見到啲芝士多到流出嚟咁滯,今日嚟到朗豪坊緊係要試下啦吾試點對得住自己呢漢堡包差吾多等了40分鐘先上木枱,等到頸都長,真實版吾同menu張相既?!D芝士去左邊?OK啦~冇咁漏呀麻,上碟時凍,芝士已經硬左,因為依個漢堡嘅賣點係熱溶左既芝士,牛肉還可以,肉汁多,整體味道不過不失食完漢堡包🍔再等左半個鐘先上夾餅,成份夾飯都仲熱,薄薄既皮包住焦糖蘋果,餡料入面唔算好甜,最甜係忌廉同黑糖汁,忌廉軟滑,都幾好食整體上野食係可以,但睇得出店舖唔夠人手,香港地難請人可以理解明白體諒,但店員比到既感覺好Hea,好似唔想招呼客人咁,又係另一回事,客人都會難受我嘅位置唔夠舒適歡敞,朗豪坊頂層全部玻璃幕牆,喺夏天中午時間實在太熱,地下亦唔乾淨,枱櫈有油漬,老細話畢生難忘
Melting Raclette Cheese Beef Burger
Caramel Apple Quesadilla