2007-07-07
我前日同好朋友一行3人,佢地以每款$10來作招牌既日本料理店試吓啦!企係reception果個經理好好人,但係d待應就唔係咁醒目。我地叫左鹽燒秋刀魚︰唯一哩個值得推介,因為$10黎講有咁大條都算係咁,味道都ok,不過不失。豬扒焗意粉︰味道都ok,不過可能$10關係,份量都係好少。三文魚壽司兩客︰其中一客d三文魚ok,但係另一客好唔新鮮,我食食吓忍唔住吐左出黎>o<金菇肥牛鍋︰好普通不過以哩個價錢黎講食到都算係咁!炸雞軟骨︰味道一般,但係勝在夠掋食。蟹子沙律︰普普通通,唔算勁好食,蟹子夠多, ok!飲品︰巨峰梳打,味道唔錯,幾好飲,不過唔係滿晒既甜品︰特色泡芙,得2粒,size好似手指公咁大既,朱古力面,內面係雪糕餡,味道ok,不過唔掋總括黎講,如果平時諗唔到食咩可以去當平時普普通通一頓晚餐都ok。座得夠舒服,可以座好耐,唔會趕你走
蟹子沙律︰普普通通,唔算勁好食,蟹子夠多, ok!
飲品︰巨峰梳打,味道唔錯,幾好飲,不過唔係滿晒既