2018-03-10
鱔糊炒麵太咸👎🏻炒年糕味道不錯高力豆沙味道一般味道偏淡小籠包皮算薄,味道一般生煎包味道也算不錯紅油抄手味道一般服務態度超差👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻絕對唔會再幫襯😠😠😠😠😠😠星期六下午大幾2點多,一行五大一小去食午餐,因過了繁忙時間餐廳內有很多空枱,亦沒有客人排隊,在沒有人招呼下自行入座,坐在一張由4張小枱組成的一張8人枱,因為座位很窄連郁動都有點困難,完全沒有地方可以放隨身袋,見餐廳內仍然有很多空位置又沒有客人,想把袋放喺空櫈上可以坐得舒服一點,有位女侍應拉開其中一組枱子,同果位女侍應講我地無地方擺嘢想放啲嘢喺果兩張櫈度,點知個位女侍應黑口黑面,死都唔俾我地坐得鬆動啲同唔俾我地擺嘢,點都要折開張枱,同佢講話你地餐廳大把位,依家又無客點解唔肯俾地方我地擺嘢,佢就黑口黑面語氣超差大大聲同我地講會俾張圓櫈你地擺嘢,眼見其他枱啲客,好幾張4人枱都只有兩個客坐,坐得舒舒服服又有地方放袋放其他嘢。又唔係繁忙時間大把空位又無客,點解死都唔肯俾我地坐得舒服啲? 難度我地唔係客?
炒年糕味道不錯
高力豆沙味道一般味道偏淡
小籠包皮算薄,味道一般
生煎包味道也算不錯
紅油抄手味道一般