2021-11-14 513 浏览
8:30pm前喺app攞飛,特登超遠走到旺角食呢間燒肉,8:50pm去到啱啱到我地張枱,然後職員話冇位,我地齊齊吓左聲,冇位俾人食嘢又俾人攞飛?個眼睛阿姐話:總之我而家話畀你知,我哋九點就截單!我哋見仲有10分鐘,就搏一搏等下,55分有人走就入得。我哋趕頭趕命落單,因為阿姐話九點正就截單,點知去到落單嗰下先知道要即刻手機畀埋錢,點支付款失敗,嗰陣已經8點59分,我男朋友好緊張咁問另一個職員係咪九點鐘就冇得落單,個職員答:咁又唔係嘅...我當堂o左嘴,之後仲有一對情侶喺我哋後面入座,嗰陣已經9:02pm,又話九點截單?截咗單仲畀人入座?即係擺明職員唔想畀你入,嚇你想你走,感覺非常差,服務非常差,味道好一般,絕對絕對唔會再來!