📍Gyuhachi 牛八和牛燒肉屋express 🗺尖沙嘴彌敦道100號THE ONE 5樓L501號鋪呢間算係新開嘅特色燒肉店,係旅行飛機主題✈️,入場有登機證機票比你!每張檯都會有條高速線,上面會有架飛機衝過黎送餐🛫 好得意😆 今次我就揀左$358 極上放題80品,120分鐘~ 選擇其實都唔少,除左燒肉類,仲有炸物、野菜燒、主食、前菜等… 飲品、飯、沙律等都係喺出門自己攞嘅🙆🏻‍♀️一開頭就會比一盤牛肉拼盤,不過其實都唔係好分得清係邊款😅 個人覺得肉都係唔夠入味,豬肉雞肉都較普通… 試左兩個主食,一個盛岡冷面,一個牛骨湯拉麵,無咩特別🙈 另外自己整左個溫泉蛋紫菜飯,落左啲醬汁但係都無牛角飯咁好味😂 牛油粟米粒好食,炸雞塊炸豬扒都唔錯😋 甜品方面就有蛋捲仔同焙茶/抹茶雪糕,呢個就好正🤩 飲品方面就有汽水果汁機,咖啡機,有熱朱古力飲🥰 整體來講,燒肉方面個人覺得比較普通,唔係話好好食🙈 勝在選擇幾多,而且飛機主題幾有趣,當飛左轉日本😹
📍Gyuhachi 牛八和牛燒肉屋express
🗺尖沙嘴彌敦道100號THE ONE 5樓L501號鋪