餐厅: Rooot
资讯:

2024-01-04 422 浏览
喺這家寵物友善餐廳,環境優雅,地方闊落,勁適合帶隻毛孩來輕鬆一下🐶。最正就係間餐廳提供嘅嘩啦啦喇沙海鮮意粉,真係辣得嚟又過癮,喺辣意粉嘅世界裡面夠晒撈味,口感方面又好有彈性,簡直辣到我唔想停口。比較起下,冬蔭功海鮮薄餅又香又夾嘅酸辣味整得啱啱好,啖啖海鮮加上脆卜卜嘅pizza底,口感一流🍕。轉個角度嘆返幾口飲品,不過青檸接骨木花梳打同青瓜菠蘿梳打呢兩款就真係偏向清新,但比起食物就略嫌平淡咗啲。夾埋個吉列廣島蠔,裡面多汁脆邊,啖啖肉感仲要新鮮,呢個係得個讚字形容吖👍。整體黎講,毛孩開心,味蕾都嗨晒,係一間唔錯嘅打卡及寵物友好嘅餐廳。再加上佢哋嘅積極環保態度,令呢次食飯經驗加咗幾分。下次一家大細又或者帶埋班朋友一齊來又得,真係幾好嘅選擇喇🥳!