朋友介绍食嘅日式拉面店🍜,冇谂过喺这里嘅拉面啲诱人味道令我惊喜连连!牛肉拉面面头好足料,满载𠮶啲牛肉片,韧性啱啱好,一啖落去,真系「爽口」得嚟又鲜嫩。汤底滑溜,安排得好均匀,饮一啖暖笠笠亲乌,非常滋味!叉烧拉面又系另一番风味,叉烧香味讲真啱晒口味,咬落松化,卜卜声彷佛音乐,「喷香」!粟米同紫菜嘅加入,更加锦上添花,汤底一啲都唔浊,仲有啲「清甜」,饮完一碗心情好似都爽朗晒!一行人share咗煎饺子,表面焦香,里面嘅馅料「鲜滑」,真系一试难忘!坐喺拥挤嘅店里,你会觉得咁样嘅小地方竟然蕴藏咁大嘅美味,实在「正」!唯一遗憾就系啲店员有啲「冇善意」,可能忙到忽略咗客人感受。总括嚟讲,这家日式拉面店的美食使人好满足,次次来都有新发现,个人超级爱佢哋嘅鱼豚骨拉面,真心推介俾拉面爱好者👍。