今天嚟到中环揾食,搞到啖啖滋味,真是满足到我呢个吃货!🌟 首先,啖啖Cheese & Onion Triangles,啲芝士同洋葱味道咁配,食落去真系爽口,啲饼嘅酥脆声令人一声过瘾!一啖又一啖,根本停唔到口。🧀再讲下佢哋新出嘅雪糕,哎呀,我差啲就疯狂啦!圣多美朱古力𠮶个,入口即溶,浓郁到犯规,真系朱古力控嘅天堂!马达加斯加云利拿呢,滋味绵密,每一啖都感觉到云利拿嘅纯粹,甜而不腻。🍦至于焦糖海盐,喂,个甜咸对撞,太正喇!最后,哥伦比亚咖啡,解馋得嚟又提神,饮杯咖啡都未必咁正。每款口味都喺味蕾上跳舞,我只能话,劲过瘾,啲嘢食好有层次,真系食家必试!当然,末了呢款Spirit of Summer嘅乳酪系列,每个味道都好似带我去咗唔同嘅国度旅行,开心过癫,攞返屋企正!🍨真心推介,唔理你系咪食家,喺呢度,你总会揾到你嘅至爱!快啲嚟试吓,唔好错过啦!