喺这家店试咗几款食物,其中the New Yorker配上sesame bagel真系引发咗一阵味觉嘅风暴🌪️! 应该系我食过最好味嘅bagel了!车厘茄、烟熏牛肉同芥末蜂蜜酱搭配得好match,好开胃。咬落去嘅时候,bagel外皮啲芝麻香气四溢,内里面团又软又有弹性,𠮶种口感,真系一流!烟熏牛肉嘅咸香与沙律嘅爽脆和酱料嘅甜香互相交织,搞到你会想一啖紧接一啖,停唔住口。饮品方面,个piccolo就真系得体嘅济济,不过我都觉得佢放喺咖啡旁边会略逊色少少。但系总体上,这个组合佢啱晒想食轻食嘅朋友!如果要我推介几样,我会话你千祈唔好错过𠮶碟New Yorker配sesame bagel,因为真系值得一试!😋平民食评但系个味绝唔平凡,平台啲食物真系送你一个味蕾上嘅享受之旅!🍽️✨