2019-08-21 157 浏览
未入门啲猫猫已经起门口欢迎我地不过卫生关系 要著鞋套同消毒手入座限时120分钟 每人最低消费$100真系超级超级多猫猫🐱每只猫猫都有名牌架 记得有绿豆 瓜子 芝麻 全部野食名😂啲猫都好得意 唔太惊人 系咁起身边路过佢哋特别钟意纸箱📦食物方面 都多款式拣因为系晚餐 所以有2人/4人餐叫当然有散叫要咗个4人餐 ($528)有4南瓜汤加4沙律4主菜同4饮品 加$要埋小食拼盘再单叫1个主菜1️⃣沙律主要生菜 车厘茄 菠萝 另外落咗沙律醋汁南瓜汤较’杰’身2️⃣小食拼盘全部炸野劲香脆! 做前菜 刺激味觉同嗅觉 开胃😂3️⃣温泉蛋烟肉野菌配黄金卡邦尼扁意粉温泉蛋劲流心 卡邦尼酱汁浓味同creamy 食到少许奶定芝士味 扁意粉货感弹牙 好食4️⃣三重芝士肉酱义大利面超多肉酱起面 又劲重番茄味 酸酸甜甜 又唔会似食紧茄汁 义大利面幼身 虽然都弹牙 不过扁意粉较好咬口5️⃣即磨芝士黑松露野箘大啡菇忌廉意大利饭依个系散叫超好食 浓浓嘅芝士味加少少黑椒味 配上珍珠米 好有咬口 又有啲野箘咬吓 唔会干身6️⃣巴马火腿拉丝水牛芝士pizza+ 挪威烟三文鱼拉丝水牛芝士pizza唔太食到巴马火腿味或烟三文鱼味🙈可能因为太多太多芝士 俾芝
未入门啲猫猫已经起门口欢迎我地

佢哋特别钟意纸箱📦
食物方面 都多款式拣
因为系晚餐 所以有2人/4人餐叫
当然有散叫
要咗个4人餐 ($528)
有4南瓜汤加4沙律

4️⃣三重芝士肉酱义大利面
5️⃣即磨芝士黑松露野箘大啡菇忌廉意大利饭
依个系散叫
即磨芝士黑松露野箘大啡菇忌廉意大利饭

唔太食到巴马火腿味或烟三文鱼味🙈可能因为太多太多芝士 俾芝士味摭晒
不过烟三文鱼足料 淋同滑身
Pizza底唔脆 不过好软同较厚 似面包
Size唔算大 所以冇咁腻之余可以食多几块都唔怕 又唔算油
巴马火腿拉丝水牛芝士pizza  +  挪威烟三文鱼拉丝水牛芝士pizza

7️⃣抺茶拿铁
食嘅时候唔记得捞一捞先 所以饮到好多抹茶粉😆但系好正 抹茶味好浓 同时有淡淡奶香
又唔太甜💚
抺茶拿铁
其实叫set已经好够食
亦好抵食 乜都有 份量大 水准又好😍
又可以边食边玩/欣赏猫猫
可能衞生系一个考虑
但系我觉得佢地已经做得好足
一定防止猫猫入厨房
啲猫亦唔会自己走上台或者食你啲嘢 所以唔需要担心!
啲猫都算干净 只有少许味道 甩毛亦唔算多
另外 见到啲职员好爱猫❤️每只猫嘅名都记得仲好似有record 每只嘅状况 确保佢地健康
如果想吸引猫 可以向职员买猫粮观罐头 ($18)
啲猫超胃食 会’抢’😂
钟意猫必去/gathering想有啲嘢玩吓 依个都系好不过嘅选择👍🏻
沙律+南瓜汤
用餐时段