2022-10-09
今次黎到人氣打卡餐廳 ~ LIBRARY RESTAURANT AND BAR 🤍 室內設計花左好多心思🥰 覺得邊一個角落都係打卡位👻 早啲黎就可以簡張靚位坐🫰🏻 餐廳仲有戶外位 對望住清真寺食野☺️ 好chill咖 ~ 個人好中意餐廳呢隻墨綠色哈哈😊🤭 Lunch set 會配有salad and soup 🤪 Ham salad 醋saucing 驚喜係車厘茄有調味過 整體好新鮮👍🏻 一坐低staff會好有禮貌 咁介紹menu 🫰🏻蔬菜忌廉湯 夠creamy 夠濃 👍🏻 一定要推介既 - 烤加拿大豬鞍配白桃莎莎 豬鞍一入口超鬆軟!有一刻懷疑唔係食緊豬🤣底盤有新鮮白桃同調味蕃茄做saucing 必定要咁樣配黎食 白桃既甜加蕃茄既酸 配豬鞍黎食 入口甜酸甜酸咁 好開胃 好refreshing ! 平時食豬 食多幾件就會覺得好濟 但呢個新鮮配搭係會令你想不停食不停食🥹😍 大家一定要點😚 蒜香西蘭花銀魚柳尖通粉😋一款幾特別既意粉 每啖入口都有陣陣咸香味~ 聽員工講 銀魚柳一係落鑊就會煮散左 最後變成saucing 所以每條通粉都佈滿左銀魚柳既咸香😚so far 未食過呢款口味既通粉 有興趣可
室內設計花左好多心思🥰
覺得邊一個角落都係打卡位👻
早啲黎就可以簡張靚位坐🫰🏻
餐廳仲有戶外位 對望住清真寺食野☺️ 好chill咖 ~
個人好中意餐廳呢隻墨綠色哈哈😊🤭
底盤有新鮮白桃同調味蕃茄做saucing
必定要咁樣配黎食
大家一定要點😚
蒜香西蘭花銀魚柳尖通粉😋
一款幾特別既意粉 每啖入口都有陣陣咸香味~
聽員工講 銀魚柳一係落鑊就會煮散左 最後變成saucing 所以每條通粉都佈滿左銀魚柳既咸香😚so far 未食過呢款口味既通粉 有興趣可以一試😉
Brownie with gelato 😍
甜品份量適中 😋 vanilla gelato 濃郁🫰🏻