(非会员)
小弟個日同10個朋友一齊試左佢ge $148 任點任食放題, 埋單連加一180左右任點真係好開心, 不過真係得任點兩個字, 係冇任食ge, 因為咩都冇黎, 真係80蚊都唔想比! 作為放題日本料理,料不需要最好最新鮮,但一定要手腳快,否則任食來做乜鬼我都未試過食放題要等足成個鐘先有野食到, 總之你無論落左幾多野食都好, 佢都係黎得一兩碟, 仲要係d齋烏冬, 支豆個d...刺身等左成個鐘都冇, 最後嘈足成個幾鐘嘈到經理出埋黎幫我地落order, 佢先至黎到碟花之戀, 但只係麻麻地好食... 任食都可以食唔飽, 咁大個人真係第1次! 最後補充一句佢地既名句:"D野食冇理由冇到喎, 會唔會係你地d朋友食曬啊?"睇黎我地11個人真係好多, 多到可以有人食曬D食物其他人係唔知

最後補充一句佢地既名句:
"D野食冇理由冇到喎, 會唔會係你地d朋友食曬啊?"
2009-12-30