2017-10-31
收工同朋友去食飯🍴終於約到呢個大忙人😢今日去左試呢間😥真係驚喜重重👍入到去,細細間,好warm🏠老板身兼多職,全部落手落腳去做👍仲推介餐廳嘅美食俾我地😏我地當然都聽老板嘅推介!揀左招牌菜式‘沁沁飯-秘製臘味雞油焗飯'🐥同‘大胃王秘汁撈麵'👅仲額外叫左‘豆卜'同‘醉雞卷'🐥沁沁飯果然好似老板咁講好香。臘味嘅香味同油同雞嘅油都滲咗落啲飯度。食到停唔到😂😂臘味同埋雞嘅分量都唔少,夠曬誠意👍夠曬驚喜😜大胃王秘汁撈麵🍝料真係好多😍味道都好夠。最中意嘅係佢裏面嘅豆卜同雞翼😍雞翼好滑,啲肉亦索曬啲味👍正呀!撈麵整得諗左小小,如果再硬啲就好👍不過朋友就話岩岩好😂叫多碟豆卜因為我地係撈麵時覺得好好味,所以再額外叫😂唔係講笑,真係好好味。豆卜索左啲秘汁,好入味,而且又唔會諗曬咁,食落口仲係脆卜卜嘅口感,但又唔係硬個種喎😂仲有,雖然索左啲秘汁,但一啲都唔鹹。總之係好味啦😍醉雞卷🐥呢個係我地嘅最愛😍上菜時已經聞到陣陣嘅酒香味🍶醉雞嘅皮唔算好厚,而肉就比較多,而且好滑,小小鹹味,多多酒味。我呢啲食肉獸同唔愛食鹹野嘅人真係完完全全地覺得perfect啦😍仲有呢碟真係好平,雖然份量唔多,但呢個價錢呢種份量真係好ok
我地當然都聽老板嘅推介!
沁沁飯果然好似老板咁講好香。
臘味嘅香味同油同雞嘅油都滲咗落啲飯度。
食到停唔到😂😂臘味同埋雞嘅分量都唔少,夠曬誠意👍夠曬驚喜😜
大胃王秘汁撈麵🍝料真係好多😍味道都好夠。
撈麵整得諗左小小,如果再硬啲就好👍不過朋友就話岩岩好😂
醉雞卷🐥呢個係我地嘅最愛😍上菜時已經聞到陣陣嘅酒香味🍶醉雞嘅皮唔算好厚,而肉就比較多,而且好滑,小小鹹味,多多酒味。我呢啲食肉獸同唔愛食鹹野嘅人真係完完全全地覺得perfect啦😍仲有呢碟真係好平,雖然份量唔多,但呢個價錢呢種份量真係好ok。小小地嘗試下同埋仲要留返個肚食其他野嘛😂雖然呢碟係肉黎嘅,但係食完覺得好清新,一啲都唔濟呀👍
必定會再黎呀!老板好傾得。只要你肯問,佢一定會講解每一道菜嘅做法。一啲都唔吝惜呀!而且佢接受所有嘅意見,相信佢會越做越好,下次去食可能會食到我地建議嘅味道😂