2008-11-19 3 浏览
呢日同bb睇完high school musical, 黎左pizza hut, 都唔好話唔洗排隊wor!!我地因為等位行左好多街買左好多3 lor hahaha入到去見到hsbc卡有special set dinner gei不過心理作用始終覺得唔抵又唔岩心水, 都係散叫,印象中我由細到大都冇叫過果d餐, 因為總會係覺得太少options了!結果我地叫左個好多肉既茄汁底pizza, 唔記得叫乜名, 幾香口呢另外有兩個pasta, 兩個都係我叫gei 添...> <一個超正, lasagna!!! my favourite呢, d寬條麵同薯蓉混在一起勁好味bb勁錫我, 特登留d焗脆脆地既薯蓉比我 >3<另外個3文魚錢包, 有d失望...我睇相以為d salmon係生ge, 點知...> <仲有,腥腥地...haha.....bb話我地自己炒果次好食d wor ^^!!最後bb仲驚我唔夠食, 叫左個有vanilla味既蘋果酥, wooo好正, d蘋果仲爽爽地, 成個野唔太甜同漏, nice!! 唯一唔好就係d waitress當我地隱形!
我地因為等位行左好多街買左好多3 lor hahaha
不過心理作用始終覺得唔抵又唔岩心水, 都係散叫,
另外有兩個pasta, 兩個都係我叫gei 添...> <
bb勁錫我, 特登留d焗脆脆地既薯蓉比我 >3<
好正, d蘋果仲爽爽地, 成個野唔太甜同漏, nice!!
唯一唔好就係d waitress當我地隱形! 仲有上菜耐左dd
我地埋單有coupon, 認真抵呢~
如果唔係真係唔食呀!!