2020-09-21 924 浏览
-🦄INFINITI C @infiniti__c-VEGAN KETO CHOCOLATE CAKE Hkd92Rating🌕🌕🌕🌕🌘-上一个POST介绍完呢间餐厅嘅轻食😏蒟蒻面🥣未睇嘅快啲去返上一个POST睇吓啦🥳🥳🥳但来到INFINITI C又点可以唔食佢啲蛋糕呢🔥大家可以睇下图二🥳啲蛋糕全部都好靓好吸引😱好多都系生酮同埋纯素嘅好选择😌而我今次食嘅就系呢款纯素加生酮嘅朱古力蛋糕🍫🍰虽然你可能话92蚊食一件蛋糕真系好贵😌但因为佢整法太特别🤥而食过之后我觉得有惊喜嘅食一次半次都冇所谓啦🥳🥳我曾经问过店员纯素加生酮蛋糕主要嘅材料有啲乜?🤔👇🏻👇🏻👇🏻佢就答我包括以下嘅材料👇🏻👇🏻👇🏻|杏仁粉|鹰嘴豆|亚麻籽|椰子CREAM等等👀我都系睇过下啲成份觉得Ok先食😂咁当然朱古力蛋糕会有可可啦😆大家都可以先了解佢嘅材料先睇下食唔食⚠️讲返呢件蛋糕先🍰其实真系好有惊喜🤪我本身唔系特别钟意食朱古力🍫但呢个我一食就爱上左💜朱古力味好浓好浓好浓😌好重要所以讲三次 面头嘅忌廉都好幼滑咁当然唔系平时嘅忌廉咁轻身啦🤔都系比较实在嘅忌廉 但咁样反而入口更舒服蛋糕本体我就觉得同平时嘅蛋糕冇分别😆👍🏻真系99.9%
🦄INFINITI C @infiniti__c

唔知大家有冇边种口味系推荐嘅呢
超级欢迎大家系下面留言分享架🤪🤪
2020-09-12
等候时间
5 分钟 (堂食)