見到佢新開,食評又幾好咁就一於去試下啦!😸Menu有2個set比我揀,一個貴一個平,我地就揀貴啲果個,600幾蚊1位,都算平嘅懷石料理黎講。第1道菜係前菜,賣相真係幾好很不錯,員工有介紹比我地由邊度開始食起。心諗都好似幾好喎真係,幾靚幾吸引,而味道都ok食完好快就上第2度菜,就無再有介紹菜式嚕哈哈哈!上面蛋同蝦都正正常常無乜特別啦,然之後有一個唔知叫乜名,3串五顏六色嘅野,上面有啲sauce,食落去似面粉?I don’t know🤮 勁難食,似食緊無味嘅面粉咁,無影相到主菜就1個食牛1個食魚,有1大煲飯,就無理由食唔飽啦個魚係好香有魚油味,肉質都好滑,呢個魚我鐘意啊最後甜品係抹茶🍵我都好喜歡💕好!咁就完喇!600幾蚊加埋1,都還可以,但唔會再返兜囉,試過食過就算嚕!🥰🥰前幾篇食評話係似茶餐廳,我都覺,因為佢有限時,同員工都唔係幾好服務,你當食個快飯咁,唔洗咩服務咪無問題囉😂😂😂😂
見到佢新開,食評又幾好咁就一於去試下啦!😸

食完好快就上第2度菜,就無再有介紹菜式嚕
哈哈哈!
到主菜就1個食牛1個食魚,有1大煲飯,就無理由食唔飽啦
個魚係好香有魚油味,肉質都好滑,呢個魚我鐘意啊

最後甜品係抹茶🍵我都好喜歡💕

2019-05-18