突然興起想食放題,上開飯網望到呢間開左無耐,一於試試! 由於致電book位,一去到就安排入座。店內環境闊落,客人唔算太多,以放題可以做到甘寧靜環境算係少有!兩人安排到四人座位,多張枱放下食物。呢份餐牌有齊晒所有食物,成本字典甘厚!細心位:提供2支筆!刺身:款式係幾多,但可惜大部分都完全無味道。象拔蚌:離奇地咸蟹棒:丁點甜味都無帶子&北寄貝:爽口但無味 甜蝦:size比較細,屬正常味道。三文魚:厚切,但較瘦削。成盤刺身最入得口相信已經是油甘魚了!海膽壽司:海膽份量唔少無異味。有手卷選擇,但個人認為壽司飯量較少,海膽比例較多!稻庭烏冬:烏冬質感煙韌,但熱湯底好甜 !炸秋葵 :咬落滑溜溜嘅感覺依然,但炸左感覺怪怪!鹽燒海老:蝦肉質算爽口新鮮,唔痴殼!食甘多款,呢道質素算中上。焗海老:剩係食到上面舖面嘅沙律醬味!酒精飲品加28蚊任飲,但其實只有一款麒麟啤酒同一款清酒! 清酒:超級難飲,溝了水芝麻脆皮雞翼: 是整頓飯嘅亮點,前後食左7至8隻香口夠脆夠熱,咬落juicy!最後甜品:雪糕 綠茶味算比較濃郁!旺角放題有太多,記憶點又低,但呢間可取嘅食物比例實在太低! 埋單每人$238 再加28 加1
突然興起想食放題,上開飯網望到呢間開左無耐,一於試試!

由於致電book位,一去到就安排入座。
兩人安排到四人座位,多張枱放下食物。

呢份餐牌有齊晒所有食物,成本字典甘厚!
細心位:提供2支筆!

刺身:款式係幾多,但可惜大部分都完全無味道。
象拔蚌:離奇地咸
蟹棒:丁點甜味都無
帶子&北寄貝:爽口但無味
甜蝦:size比較細,屬正常味道。
三文魚:厚切,但較瘦削。
成盤刺身最入得口相信已經是油甘魚了!

稻庭烏冬:烏冬質感煙韌,但熱湯底好甜 !

炸秋葵 :咬落滑溜溜嘅感覺依然,但炸左感覺怪怪!

鹽燒海老:蝦肉質算爽口新鮮,唔痴殼!
食甘多款,呢道質素算中上。

焗海老:剩係食到上面舖面嘅沙律醬味!

酒精飲品加28蚊任飲,但其實只有一款麒麟啤酒
同一款清酒!
清酒:超級難飲,溝了水

芝麻脆皮雞翼: 是整頓飯嘅亮點,前後食左7至8隻
香口夠脆夠熱,咬落juicy!

最後甜品:雪糕 綠茶味算比較濃郁!

旺角放題有太多,記憶點又低,但呢間可取嘅食物比例實在太低! 埋單每人$238 再加28 加1 ~
呢個價錢我相信有其他選擇。
2017-10-02