上次在銅鑼灣食過鵝肝漢堡,今次又想食下豪華快餐,同老婆來呢間食,衰婆話呢間好味道,我都想試下,我最愛美式快餐嘛。在大角咀,呢間餐廳好細間,座得有點迫,但幾有美式快餐Feel,人迫迫咁同D 人好Close 一齊食,有點親和感。我同老婆同坐高椅,有個HK$158龍蝦和牛漢堡,實在吸引,真係要試,老婆係牛肉怪,叫了個和牛漢漢堡,還有叫了小食,吉列炸蝦。來了,龍蝦係凍野,但佢整得好食,因為佢加左香料,D肉好鮮甜咁,爽口之餘有鮮味,聰明地用左濃味芝士,帶到龍蝦鮮同又蓋到雪味,好好食,加埋個和牛,真係唔錯,因為牛肉有牛味,好JUICY,入面加左D香料,和芝士溶和口感,個包有烘熱架,好食好多,呢間比M字頭個間快餐好食得多啦,加埋D香脆大薯條,大大條,薯味爆燈,加埋大COKE ,一頓真正美式快餐,好正。老婆叫左和牛漢漢堡跟薯格,我食左D薯格,好惹味,也是薯味十足。另外吉列炸蝦大大隻,好香口,香趣彈牙有蝦味。真材實料,好唔錯!

真材實料,好唔錯!
2017-04-20