2025-07-11 56 浏览
原來呢間段純貞啲野勁好食,食到好正嘅傳統台灣味道😍!同個朋友放工過黎食,order左兩個小食,兩個主食,兩杯飲品(日出茶太crossover),再加多碟油菜。招牌紅燒腱心牛肉麵(微辣),招牌嘅野一定要嗌,啲牛係勁入味又煮得腍,份量有三大舊,真心足料煮得勁出色。仲有好surprise手工麵係好粗好有咬口架,食落好正,一試愛上🥹🥹青花椒香手撕雞乾拌麵(微辣),乾拌麵就淨係得幼麵揀,同樣都係有好有咬口架。配料有糖心蛋,花生,雞絲等等,微辣好開胃又係好好食好香嘅一款麵小食嗌左麻辣鴨血冬粉(微辣)同藥膳雞翼。好癲連個小食都好大份好抵食🥹佢地嘅鴨血好好好好食!個湯底唔會係死辣果種,係帶椒香。冬粉索晒啲味,令我忍唔住一啖接啖咁食晒🥹而藥膳雞翼湯底都好濃香,雞翼尖又滑。真心呢度小食一啲都唔馬虎👍👍日出茶太有好多飲品款式揀,我鍾意d qq口感所以就飲左百香qq, 朋友果杯係紫芋特調,大家都覺得半甜好岩味,大杯又解涼

2025-07-10