2021-04-04
第一次光顧,亦係最後一次黎之前仲擔心會排長龍 因為星期日 仲要long weekend 結果搭的士黎到 全場應該得十枱 黎到門口職員表示自己搵位坐 叫野食之前都睇過下Openrice有咩多人食,好似鵪鶉蛋燒賣,咖哩魷魚...但唔見menu有得劃,問職員結果係話2019年同2020年嘅post,怡家冇哂㗎喇😓真係O哂嘴最奇特嘅係佢網上飲食平台入面仲有得賣呢兩樣食品 所以再搵咗兩位職員問 佢地都係吱唔以對黎敷衍我哋就算 然後先睇到有人喺Openrice投訴過呢間酒樓 冇咖喱魷魚 竟然擅自改單比其他食品客人 而唔係比客人自己揀😓 食物質素上面:燒賣有怪味,海皇煎薄餅冇海鮮(但點之前問過職員話有海鮮),乳鴿斬法一開二(點食丫...)服務上,有個操大陸口音束馬尾黑衫嘅女士將點心送落枱,先係乳鴿!乳鴿配華鹽是常識吧?!佢明明已經攞埋華鹽出黎,但上完乳鴿就走,又要我再叫返佢轉頭😓到第二轉上菜,佢喺我頭頂過...佢寧願伸手撥開我附近嘅碟,都唔願意行多兩步去空曠位置上菜。我示意要佢去另一邊上菜,佢就發脾氣好不忿地立即黑面就行,連蒸籠的蓋同點心籠入面嘅紙都唔帶走,佢落嘅係山竹牛肉球,喼汁又唔問要唔要就咁走
黎到門口職員表示自己搵位坐
服務上,有個操大陸口音束馬尾黑衫嘅女士將點心送落枱,先係乳鴿!乳鴿配華鹽是常識吧?!佢明明已經攞埋華鹽出黎,但上完乳鴿就走,又要我再叫返佢轉頭😓到第二轉上菜,佢喺我頭頂過...佢寧願伸手撥開我附近嘅碟,都唔願意行多兩步去空曠位置上菜。我示意要佢去另一邊上菜,佢就發脾氣好不忿地立即黑面就行,連蒸籠的蓋同點心籠入面嘅紙都唔帶走,佢落嘅係山竹牛肉球,喼汁又唔問要唔要就咁走咗去...態度差到一個點。到底我黎享受午餐?還是比錢買難受? 唔怪之得long weekend的星期日,你哋拍哂烏英
垃圾!
海皇蒸薄餅