2022-02-24
店鋪:HAND3AG (中環)地址:中環皇后大道中93號中環街市2樓242C號舖中環街市自上年活化過後吸引唔少人專誠去打卡📸、行街、shopping🛍、食嘢,場內超過100間嘅食肆、本地品牌、文青小店,真喺令人行成日都唔嫌👻行到有啲攰同頸渴,經過2樓呢間開咗半年左右嘅HAND3AG @hand3ag 就想食啲輕食,其實之前已經喺尖沙咀見到佢哋嘅鐵板燒三文治好吸引🥪,今次終於有機會比我試到喇😍唔好睇佢細細間鋪,除咗鐵板三文治之外,佢哋仲有多款食物選擇,邪惡小食例如炸魚薯條、脆雞手指🐔、蟹肉忌廉餅等,仲有主食通心粉、燴飯、沙律等🥗✝️歐陸監獄鐵板三文治 $54材料有芝士通心粉、蕃茄肉丸、炸薯餅、甘藍菜沙律、荷包蛋、H3燒烤醬同俄式蛋黃醬,原來HAND3AG嘅創作總監參觀過英國監獄🇬🇧,將嗰度嘅監獄食物元素加入到呢個三文治入面,啱啱好熟嘅荷包蛋同入味嘅蕃茄肉丸相當吸睛👀,仲好搞鬼有啲芝士通心粉喺度🤣,夠晒特別同驚喜🎉✝️OPPA炸雞鐵板三文治 $52呢個韓式嘅鐵板三文治就有鬆脆嘅甜辣炸雞🍗、醋漬蘿蔔絲、Mozzarella cheese🧀、泡菜、羅馬生菜🥬、俄式蛋黃醬,一睇個配搭就知唔惹少,一個
地址:中環皇后大道中93號中環街市2樓242C號舖
✝️歐陸監獄鐵板三文治 $54
✝️OPPA炸雞鐵板三文治 $52
✝️4 Flavors 沙律 $68
一個價錢就可以有四款沙律🥗:粉紅羽衣甘藍藜麥沙律、北海道男爵馬鈴薯沙律、H3凱撒沙律同慢燒雞蘋果沙律,
另外仲叫咗杯