2017-05-15 2111 浏览
又係無無聊聊 等到收工 九點後 趁平 去食番個磯燒放題先, 呢個時間食放題 又舒服又抵食, 平時七點鐘食飯時間行過見佢排長龍一大堆人,淨係等都覺得辛苦。睇佢張宣傳單張 食物都幾多款式下第一次去食放題有apple cider任你飲, 有驚喜喎。呢 個牌子嘅 蘋果酒 平時去餐廳食,點一枝都要幾十蚊, 就算超市買都要十幾廿蚊一罐,正!約埋朋友仔兩個嚟仲有個海鮮 拼盤贈送。其實除咗蟹甲羅同生蠔呢兩款其他 嘅貝殼類同埋大蝦 都係可以任點任食嘅。點餐紙上面 都有註解每一款海鮮應該係點樣去燒法嘅, 既方便又細心。其實個燒蠔都幾肥美 ,大大隻又juice 個蟹甲羅正到不得了, 當啲蟹膏同埋鵪鶉蛋燒到咁上下嘅時候,香味撲鼻 實在令人 停不了口。如果呢兩樣都鍾意食嘅,其實都值得加錢 encore再食。燒大蝦 呢一個真係賣飛佛而且隻隻蝦 既 體積都有番咁上下,裏面仲要有膏嘅添。encore咗幾轉食返佢夠本。平時一隻都幾十蚊啦,今次我已經回曬本啦。食咗頭round佢個拼盤, 當然要再encore 多轉 啦~話哂主打磯燒海鮮放題任食,泥到點止食一轉呀!芝士珍珠蠔 燒完 散發著陣陣嘅芝士飄香,值得勁食!加油,決心

睇佢張宣傳單張 食物都幾多款式下

第一次去食放題有apple cider任你飲, 有驚喜喎。

約埋朋友仔兩個嚟仲有個海鮮 拼盤贈送。

其實個燒蠔都幾肥美 ,大大隻又juice

如果呢兩樣都鍾意食嘅,其實都值得加錢 encore再食。

encore咗幾轉食返佢夠本。
平時一隻都幾十蚊啦,今次我已經回曬本啦。

話哂主打磯燒海鮮放題任食,泥到點止食一轉呀!
芝士珍珠蠔 燒完 散發著陣陣嘅芝士飄香,值得勁食!
加油,決心其他乜都唔食,食盡海鮮佢

芝士珍珠蠔,清酒煮蜆 ,燒帆立貝,同大蜆都認真推介,很好味, 不過記得一定要跟足佢個方法去燒,如果唔係燒到乾哂,就會嘥曬啲食物啦。

食咗幾轉燒海鮮當然都要點下刺身拼盤食下啦,
基本我最鍾意食嘅幾款刺身呢度都有齊曬, 三文魚,油甘魚,甜蝦,榮螺,鮑片,帶子,最驚喜竟然有象拔蚌刺身任食
正! 象拔蚌刺身唔係周圍間間放題都有得食。
而且夠曬新鮮質素都很不錯。

除咗機燒海鮮,刺身 我發現呢度嘅 炸嘢都好出色, 呢啲雞軟骨同埋魷魚酥炸到香口甘脆,一啲油益味都冇 送酒一流

同埋佢哋嘅天婦羅,都好出色,食材新鮮,炸粉又5會太厚,厚度剛好,好惹味