招聘中
7天前
薪金面议
27天前
2017-10-16 399 浏览
今次係第2次嚟四季‧悅放題!上次食完已經對佢D任食海膽軍艦念念不忘,估唔到上次留左CONTACT,佢今次有吞拿魚之夜竟然會邀請我去食,雖然第一下聽到要成$950係有啲卻步,但FOLLOW UP服務加上海膽軍艦、仲要吞拿魚之夜只係招待40人,咁多理由係度召喚我,最終緊係忍唔住去左啦!當晚,日本師傅已經準備好一條成30KG的吞拿魚比大家影相!條吞拿魚真係超!巨!型!大家可以一路食放題,一路等齊其他食客。齊人之後仲可以現場睇到日本師傅吞拿魚的表演!放題當然唔少得我最愛的海膽啦!海膽依舊超甜超creamy,紫菜脆卜卜,一食就知新鮮!!呢度的任食海膽真係冇得輸!其他刺身就一如概往,夠鮮甜啦!一口牛燒得好好食,好淋,一咬好多汁,係個人覺得咸左少少。當晚主角吞拿魚出場!每客會有3片吞拿魚及一片吞拿魚腩!不得不說,魚腩真係好滑、油脂比較多所以好淋,成啖魚腩入口好好好香!最緊要係,吞拿魚真係新鮮係你面前劏出嚟,唔係咩次等雪藏貨。話得吞拿魚之夜緊係可以無限ENCORE啦!其他放題必食嘅野唔逐一講,臨走前,佢地仲話17號同27號會再搞吞拿魚之夜添!講真,淨係任食海膽、超新鮮吞拿魚,加上專人劏吞拿魚表演,都已

其他刺身就一如概往,夠鮮甜啦!

一口牛燒得好好食,好淋,一咬好多汁,係個人覺得咸左少少。

其他放題必食嘅野唔逐一講,臨走前,佢地仲話17號同27號會再搞吞拿魚之夜添!講真,淨係任食海膽、超新鮮吞拿魚,加上專人劏吞拿魚表演,都已經值回票價啦!不過我諗我真抖一抖了