(非会员)
2008-02-01 106 浏览
一行十幾人遠征流浮山食公司團年飯1. 豉油王大蝦大就真係好大, 不過太乾身, 肉有少少鞋.2. 蒸扇貝粉絲唔夠, 汁唔夠香, 又有少少鞋3. 果皮蒸鮑魚又係果句, 大就真係夠大, 不過食落係無鮑魚味, 唔知點解, side 哂4. 大斑三味, 炒球, 蒸頭腩, 炸骨條魚本身肉質幾好, 炒球好食. 蒸頭腩水準一般, 炸骨太乾身, 粉太厚, 又side 哂!5. 鮮蠔兩味, 炸/蜜燒蠔唔新鮮, 炸蠔不吃也罷, 蜜燒還好, 因為好厚的蜜糖蓋過蠔味6. 薑蔥炒花蟹全晚最好食, 蟹夠大隻夠新鮮, 好食!!7. 油鹽水浸菜心好食! 點解我咁賤最下價既我食得最開心??8. 食神炒飯好食! 值得推介服務唔錯, 侍應有禮又熱心, 野食其實唔係難食, 不過山長水遠入到去, 加上"少年廚神"大名令人太有期望. 除左最後三味其實食物一般.最後.... 好貴! 唔係開公司數死都唔食!! 埋單每人成五百, 出面大把其實選擇
一行十幾人遠征流浮山食公司團年飯

1. 豉油王大蝦
大就真係好大, 不過太乾身, 肉有少少鞋.

2. 蒸扇貝
粉絲唔夠, 汁唔夠香, 又有少少鞋

3. 果皮蒸鮑魚

4. 大斑三味, 炒球, 蒸頭腩, 炸骨

5. 鮮蠔兩味, 炸/蜜燒

6. 薑蔥炒花蟹
全晚最好食, 蟹夠大隻夠新鮮, 好食!!

7. 油鹽水浸菜心
好食! 點解我咁賤最下價既我食得最開心??

8. 食神炒飯
好食! 值得推介