難得去開葵芳又見哩間有不少foodie 介紹,一去到,明明係有抹左執好左嘅空位,都硬要我喺門口寫名留電話,全程睇住啲waitress要執其他枱,要我白等10分鐘。其實好大可以放入去,佢咪繼續抹其他枱囉。入到去,可能佢本身因為成日多人去嘅關係,所以要限定用餐時間係45分鐘,但係其實嗰日我都已經係一個好遲嘅lunch,出面又冇人等嗰陣時都三點幾,我哋一落單,等都未坐暖,佢就話要45分鐘交枱,其實佢講呢句都幾講吓,佢咁樣講完我都唔敢再嗌多幾樣嘢,費事我要急住咁食好大壓力。一人嗌咗一個pasta,其實味道不錯,只不過我覺得好似有啲偏貴同埋我份量有啲少。仲要個餐廳地點都唔就腳。冇服務可以,最後都要話 service charge。2個人一人一碟咁嘅份量意粉就已經要埋單 $216。餐具又唔企理,啲碟都係崩嘅,真係好失望。仲主sell打咭cafeNever come back.唔抵食。

Never come back.唔抵食。
2025-06-14