2022-11-12
因為有一排見到人哋係咁post間嘢嘅嘢食,所以諗住嚟試吓,因為見到佢價錢都唔算話太貴不過事緣覺得一次就好了!呢度嘅服務質素好參差男侍應非常周到,女嘅就好似唔係咁想理你仲有一個服務嘅問題,就係呢度長期都打唔通,打入嚟問嘅嘢又唔係太詳細解答都唔使上晒,好似講兩句就想收線但係食完覺得佢唔值得咁串嘅好多推介或者招牌菜都係比其他菜更加普通或者真係一般預訂左幾個佢推介嘅餸,好似金銀腿,腐乳蝦丸腐乳蝦丸幾有噱頭新沂市,但係成$200先得六粒真係太貴而且個下院應該唔係用新鮮嘅蝦打,個味喺雪櫃攞出嚟嘅蝦味, 不是新鮮的腐乳夾呢啲嘅味就唔係個個鍾意啦金銀腿就真係普通到爆炸,呢個要早幾日預訂,而且都要$258 ,食落去冇乜特別而且唔係話特別配搭上網見到好多人推薦呢個籠仔蒸蟹,個人認為唔大仲好,因為啲鞋唔太太新鮮好難滅肉,唔係太有鮮味講咗少少唔好嘅就講返啲好嘅叉燒好好味! $188又唔大嚿,一舊真係好口!而且佢用果舊豬肉係好靚嘅位肥瘦交集,本人好驚太肥嘅肉,呢個好似半肥瘦偏瘦但係又好林,我自己就覺得佢另外配嘅15年陳皮醬麻麻哋,我鍾意就咁食多啲呢個叉燒真係值得佢咁出名,因為真係好好味相對之下性價比高好多!我哋
但係食完覺得佢唔值得咁串嘅
好多推介或者招牌菜都係比其他菜更加普通或者真係一般
預訂左幾個佢推介嘅餸,好似金銀腿,腐乳蝦丸
講咗少少唔好嘅就講返啲好嘅叉燒好好味! $188又唔大嚿,一舊真係好口!而且佢用果舊豬肉係好靚嘅位肥瘦交集,本人好驚太肥嘅肉,呢個好似半肥瘦偏瘦但係又好林,我自己就覺得佢另外配嘅15年陳皮醬麻麻哋,我鍾意就咁食多啲呢個叉燒真係值得佢咁出名,因為真係好好味相對之下性價比高好多!我哋嗌咗兩份所以有10件如果大家真係嚟呢度食嘢,一定要試呢個
純粹怕肥🤣
7:30開始見佢有啲準備下場,那時order同埋差不多買單送糖水啦!八點前準時走人,因為佢哋要做另一場不過整體時間都足夠
呢度嘅環境正常發揮,招牌菜就真係比較普通,叉燒推介,如果嚟食大家揀返自己鍾意食嘅嘢就得,唔使特別試推介菜