2017-11-30 127 浏览
星期六条街太多人,拉左朋友同我揾个地方坐下食下午茶最就近揾左呢间to-gather cafe! 价钱仲好相宜Cafe内啲枱櫈好阔落,有几张大既U型枱,环境唔错,的确适合一班人gathering下午茶menuCafe黎讲价钱都算相宜,谂坐当晚饭咁食,所以我地一人叫左一个主食,再加啲小食我叫左个青咖喱出前一丁,有惊喜!本身以为系汤粉冲既淡味青咖哩,但原来好正宗好浓郁既青咖哩汤底,有啲似沙嗲王果只味道,绝对抵食,好味,性价比高而且都几足料,猪颈肉同配料都好有份量,味道不错朋友叫既吉列虾配乌冬,虽然cafe系小店经营,但主食方面都几有质素,吉列虾新鲜炸起,朋友都话几好味奉行一定要食菜既标准,叫左个凯萨沙律沙律惊喜位系每一块沙律菜都沾有沙律酱唔使自己捞都有超有味啱哂钟意沙律酱既我蒜香鸡翼极具蒜香鸡翼亦好juicy不错另外跟餐两杯餐饮,latte 同花茶系舒适cafe环境下慢慢休息,静静倾计整体cafe质素不错
星期六条街太多人,拉左朋友同我揾个地方坐下食下午茶
最就近揾左呢间to-gather cafe! 价钱仲好相宜

下午茶menu

泰式青咖喱猪颈肉出前一丁
我叫左个青咖喱出前一丁,有惊喜!

而且都几足料,猪颈肉同配料都好有份量,味道不错

吉列炸珍宝虾配赞岐乌冬

凯撒沙律
奉行一定要食菜既标准,叫左个凯萨沙律
沙律惊喜位系每一块沙律菜都沾有沙律酱
唔使自己捞都有超有味
啱哂钟意沙律酱既我

蒜香鸡翼
蒜香鸡翼极具蒜香
鸡翼亦好juicy
不错

另外跟餐两杯餐饮,latte 同花茶

系舒适cafe环境下慢慢休息,静静倾计
整体cafe质素不错
泰式青咖喱猪颈肉出前一丁