|名符其實 又黃又好味 齊柏林熱狗🌭️💛 |之前對熱狗有陰影嘅我都覺得呢間嘅熱狗唔錯😙 原來熱狗都可以整得出色,唔係淨係for充飢㗎😋🌭️澳洲風情熱狗 $38/件有芝士、紐倫堡豬肉腸、煙肉、菠蘿包身軟熟唔乾,冇因為外賣關係而冧咗,咬落好舒服腸嘅肉汁豐富,口感脆嫩,最緊要係唔鹹,味道自然唔油膩鍾意菠蘿夠juicy同fresh,胃口up🤩千島醬汁均匀,比例拿捏得好,提升熱狗風味之餘冇搶咗其他食材味道煙肉存在感低😂😋 味道:7/10🌭️美國洋蔥圈熱狗 $36/件有洋蔥圈、芝士粉、特色BBQ醬、紐倫堡豬肉腸 (menu係寫法蘭克福腸,可能比錯😂)洋蔥圈外脆內軟,洋蔥味唔會好大揾唔到特色BBQ醬嘅特色,似茄汁,今次醬汁落少咗,令成個熱狗dry咗少少包身同腸同上芝士粉存在感低😋味道: 6/10整體而言澳洲風情幾出色,食晒成個都唔會厭,相比下美國洋蔥圏就被比下去,如果想飽啲建議再單叫洋蔥圈或加粟米🌽😊
|名符其實 又黃又好味 齊柏林熱狗🌭️💛 |

🌭️澳洲風情熱狗 $38/件
有芝士、紐倫堡豬肉腸、煙肉、菠蘿
包身軟熟唔乾,冇因為外賣關係而冧咗,咬落好舒服
腸嘅肉汁豐富,口感脆嫩,最緊要係唔鹹,味道自然唔油膩
鍾意菠蘿夠juicy同fresh,胃口up🤩
煙肉存在感低😂

😋 味道:7/10

澳洲風情

🌭️美國洋蔥圈熱狗 $36/件
洋蔥圈外脆內軟,洋蔥味唔會好大
包身同腸同上
芝士粉存在感低