2012-10-31 261 浏览
我第2次食呢間~~但上一次食已經以年計基於BOOK在台關係, 加上個場唔FULL, 一上到去就安排座位, 我一行2人, 坐最入面角位一張台仔, 我同行朋友食得之人, 所以就開始係咁TAKE TAKE TAKE, 每張單都3-4樣咁落....初初第一Round都黎齊既, 相信大部份放題都會第一回合都到齊無溜單, 第二,三回合已經開始溜, TAKE4樣剌身就黎得3樣, 又細件, 又唔靚.....每位送特色小食三選一, 我選了芝士焗波士頓龍蝦, 肉質係梅的, 用勁多芝士蓋左佢, 但食落去口感就知新唔新鮮, 不過送既無得要求過高炸物粉多, 蟹子沙律唔錯, 都係多青瓜, 燒物普通, 無乜特出, 有一個燴牛利就幾正, 燴得入味好林服務唔錯, 值得讚許, 服務員好勤力針茶, 我無飲過都會針少少落黎, 我地坐最入都時不時行入黎望下環境適合傾計既, 唔會坐得太迫我無寫食評習慣, 所以無特別影相POST上黎, 今次寫食評上黎都係因為我等緊收工消磨下時間姐=.=
我第2次食呢間~~但上一次食已經以年計

環境適合傾計既, 唔會坐得太迫

题外话/补充资料: 不過見金田出名相信好多人未試過都想黎試...但我可推介灣仔另一間好過佢 - 撞仁(同音字), 不過個場爆起上黎都成日溜單, 但無論剌身或熟食~~食物新鮮度美味度我本人覺得好過金田, 且價錢相若
2012-10-26