2018-07-27
睇食評講到佢真係「又好食」「又話即叫即煎」「更加話一d都唔頹wo」全部都係假的,真係唔可以甘易信,見到新新地諗住試下,點知一打開 就完全知道自己中伏,已經好肚餓既我就唔理食左先算,D飯唔知係咪落得太多水去煲啊?!淋到呢⋯⋯⋯我同同事叫左 香煎去骨雞腿飯 ,雞肉係醃到連最基本既肉味都無啊,咸到食唔到啊大佬!😩🤬個飯盒內有少少唔知放左幾耐粟米粒,總知成個飯就不知所謂的!愈食愈嬲,最後食到無一半就掉左,我係完全唔覺得飽!仲有杯苦到澀既熱奶茶!有無搞錯啊!四十幾蚊 不如去食大家樂咖哩雞飯仲好啦!我同事個個飯唔洗講都心照啦,塊豬扒都係好咸,不過好彩佢有兩雙蛋同餐肉,如果連隻蛋都煎唔好,不如早一點落班👋🏼👋🏼哩間舖個名真係改得無錯「頹飯」中環舖租係好貴 如果你唔係用心去做好自己既食店 麻煩你就開唔好啦 唔該!😩😫
哩間舖個名真係改得無錯「頹飯」
香煎雞腿飯
厚切特級午餐肉煎蛋飯