其實一早已經聽朋友介紹過呢間台灣既CAFE,而且佢地都一致好評。 之前係網上睇到啲食物既相已經好想黎試,不過因為驚排好耐所以無黎。今日終於同朋友黎左朝聖喇!!!!我地下晝一點鐘到,拎左飛之後等左大概一粒鐘終於入座 一入去已經覺得自已己去左台灣,因為有部份既STAFF都係講普通話,哈哈重點係啲侍應都係靚仔靚女嚟Waffle: 餅身好厚,有四塊,好鬆軟,帶點微脆,有濃郁既蛋香,配埋芒果雪糕同水果,整體黎講唔錯,其實食完已經有啲飽 XDDD燻雞吐司批薩:見係招牌菜,梗係叫份黎試試,入面夾上蕃茄、火腿、芝士,再加埋燻雞,層次好豐富,口感獨特朋友點左一杯OREO沙冰,好多CREAM係面頭,沙冰混合左好多碎朱古力同埋OREO餅碎,幾好飲我自就落左冰鮮果茶,之前睇相已經覺得好正!!! 呢度既果茶係真材實料,有好多水果,味道略帶酸,幾開胃整體黎講食物既水準一流!!! 絕對無令我地失望,難怪佢長期都有咁多人去排隊,不過下次可能係佢開門之前黎排定隊,咁就唔洗等咁耐LUUU

2014-09-05