(非会员)
2008-12-15 1 浏览
都係學人上open rice,見有不少positive嘅comments,然後帶女友到八王子呢度試吓!上星期四,晚上七点半左右,無預約之下是有位的。不過就無卡位。 因為女友一心係想食串燒,那晚的order如下:牛舌×2, 好掂,燒得啱啱好仲有水份;鵝肝×1,肥美香濃啖啖肉;不過祗可食九唔九食一次。雞軟骨×1,味道一般。 荔枝豬肉卷×2,perfect match之餘感覺新鮮! 女友食完熟嘢見到隔離檯食寿司又話心思思,又話仲未夠喉,最後都係叫多個上寿司併盤。寿司包括:三文魚,油甘魚,甜蝦,鰻魚,劍魚腩,魷魚,蟹籽(軍艦),三文魚籽(軍艦)等。 出奇地,佢哋做嘅寿司仲得。 寿司種類啱食而寿司飯『鏈』得唔散。 寿司大小適中,而件件魚都好鮮好甜,真係估佢唔到! 兩人埋數四佰左右。 女友亦很滿足,食物,環境,服務都above average,可能聖誕假期會再嚟幫襯!