尋日同朋友去完迪士尼,就直落呢度dinner,因為預咗會玩得晏,就預約咗呢間先。-今次係第一次嚟呢度食,一入去坐低咗,首先係覺得空間設計令我坐得好舒服,雖然枱與枱之間唔算好寬闊,但係感覺私隱度都好好。-之後點單,係用QR code點單,好方便,而且食物份量大嘅話係逐件點,避免咗浪費。上菜速度亦都好快,員工態度都非常好,好禮貌。-食物方面,雞煲嘅雞非常之嫩,雞髀位就唔洗講,佢連雞胸都唔柴。以前食雞煲最怕食雞胸,但係呢度件件雞都好好食。個汁亦都好入味。-加湯,佢係自助式加湯,免卻咗好多麻煩,你可以攞定兩支喺隔離,咁當你食到想加湯嘅時候,就可以好快咁加,唔洗又叫人,又等人幫你加咁煩。-疫情期間要搵一間可以食夜少少嘅餐廳係比較煩😂所以,如果你玩夜咗、同朋友約食晚飯,呢間係唔錯嘅選擇👍🏿
2021-10-30