2017-07-30 335 浏览
同同事Farewell 去試下呢間,見openrice 大量好評,去前期望都幾高可能早,6點半就去拎位,不用等,仲有window seat 坐我地叫左3個餸 咕嚕肉 四季豆 酸辣土豆絲咕嚕肉不錯,感覺唔係用排骨,似係用豬頸肉黎整,但因為我避食豬頸肉,聽講好多激素,令我唔係好敢食四季豆不錯,配料有d咸,送飯可以酸辣土豆絲有d失望,一d都唔酸,又唔辣,反而食到煙肉味,同d青椒紅椒味,入面大大塊煙肉,同預期非常唔同最重要,窗台邉竟然有曱甴🤦🏽‍♀️大佬,寧知莫見嘛。同事踩扁左,同個經理講,佢望一望,竟然由佢!直到我地走,個屍體依然係到😩但同同事可以傾到9點都冇人趕,星期五晚銅鑼灣區竟然唔趕人走,我覺得值得一讚。

我地叫左3個餸 咕嚕肉 四季豆 酸辣土豆絲

四季豆不錯,配料有d咸,送飯可以

2017-07-28