2021-07-02 145 浏览
URBAN CAFE有得玩猫猫,更重要系良心消费!记得上去之前要BOOK位呀,只系6点钟,已经坐满哂个二人餐包咁多野食都系呢个价,抵呀~中女梗系要热野。大大壶花茶,每壶补返 $31差价,感觉上对自己好啲呀!橙色系香橙柠檬茉莉花茶,红色系洛神红莓莓干花茶。都系好润喉,仲好足够,舒服~~套餐包左两个沙律,够哂清肠胃~餐汤系南瓜汤,满口都系一丝丝南瓜同忌廉,超足料!我地仲加左 $28 有个小食拼盘!真系唔小呀!样样都新鲜炸起,热辣辣!食到停唔到口,食哂到饱饱地。我拣左个「西班牙黑毛猪助骨+意粉」。睇个样好似黑蚊蚊,仲惊会好韧。点知一督就散,超软超林,猪肉仲好入味~ 有惊喜!意粉仲用蒜头炒过,超香~主食我拣左「即磨芝士黑松露野菌大啡菇忌廉意大利饭」。意大利饭真系好浓郁,满口都系芝士同忌廉,仲有劲香的黑松露呀!同埋都照顾返香港人口味,煮得啲饭淋啲,正宗的意大利饭实在太硬了。一边食,一边同猫仔玩,一边睇文宣,好多事情都未敢忘记,但不敢记起。食饭时都要提住大家呀。呢度的猫仔都好友善,只只都好靓仔,有性格,好得意。话咁快就食完,90分钟好快就过,真系饱到揽住个肚呀,除左果腹,仲对同路人的支持,特别满足
URBAN CAFE有得玩猫猫,更重要系良心消费!

记得上去之前要BOOK位呀,只系6点钟,已经坐满哂
个二人餐包咁多野食都系呢个价,抵呀~
香橙柠檬茉莉茶; 洛神花红莓莓干花茶
套餐包左两个沙律,够哂清肠胃~
餐汤系南瓜汤,满口都系一丝丝南瓜同忌廉,超足料!
南瓜汤
呢度的猫仔都好友善,只只都好靓仔,有性格,好得意。
话咁快就食完,90分钟好快就过,真系饱到揽住个肚呀,除左果腹,仲对同路人的支持,特别满足。希望 urban cafe 生意越做越旺啦!
2021-05-30
香橙柠檬茉莉茶; 洛神花红莓莓干花茶