2020-12-02
無意中在Open rice發現一間足球主題餐廳,同老公去過下二人世界,餐廳裏佈置充滿限量版及簽名球衣,啱哂老公呢個阿仙奴球迷。Dinner set都幾多選擇,仲包餐湯,蒜香麵包,沙律,同飲品。我中意個田園沙律,仲用好特別既真空瓶,另外會俾啲黑醋,加落去都幾開胃。主菜係波士頓活龍蝦配白松露忌廉汁意大利扁麵,我好鍾意濃濃嘅白松露忌廉汁,滿口juicy,亦都一路食一路聞到非常濃烈既松露香味。龍蝦也很厚身多肉,非常正。老公叫了香烤澳洲羊架拼德國腸,羊架厚薄適中,羊肉富肉味但不會羶,而德國腸就十分惹味,配搭羽衣甘藍,真係恰到好處。原本見餐牌寫住可以六折優惠價品嚐甜品,不過食到最尾已經好飽,我老公話要再嚟食過,唯有下次再食甜品。另外值得一讚服務員服務態度良好非常勤力,而且食肆門內亦都擺放咗不少消毒用品,口罩,口罩袋,酒精紙,非常貼心。仲有印着<<良知>>嘅鎖匙扣免費🆓送俾有興趣既同路人💕
Dinner set都幾多選擇,