2021-06-11
今日難得放假同朋友上網搵到呢間大受好評嘅Cafe,於是就黎試吓!估唔到服務態度十分之好間嘢係油麻地地鐵站A1站行5分鐘到就到啦,十分之方便。入面環境舒適、十分之有氣氛仲有得玩Board game,岩哂同一大班朋友一齊係度chill吓輕鬆吓。我地叫一個植物肉芝士漢堡配薯條同埋一個日式天婦羅蝦卡邦尼煙肉意粉兩杯嘢飲同埋一個紅豆朱古力窩夫!個日式天婦羅蝦卡邦尼煙肉意粉好惹味彈牙,份量十足而植物肉芝士漢堡本身以為會冇乜味,但食落估唔到肉汁好多,有另一種風味啲薯條大條又香脆,最梗要夠熱,好正最後就係呢個紅豆朱古力窩夫,好有意外驚喜,一啖食落口食到紅豆同忌廉軟綿,同埋窩夫香脆啲口感,入面仲有抹茶,十分推薦總括黎講,我同我朋友都食得好飽好滿足,值得一提嘅係服務態度十分之好,服務員會好細心講解有啲咩注意事項,會主動幫手,值得一試嘅cafe!
間嘢係油麻地地鐵站A1站行5分鐘到就到啦,十分之方便。
個日式天婦羅蝦卡邦尼煙肉意粉好惹味彈牙,份量十足