2019-08-09 139 浏览
差!唔駛2分鐘路程汝洲街就有間捌哥捌哥,一樣食馬拉嘢,大部份嘢都比呢間蘇媽完勝。先講下呢度有咩不足:1. 座位迫,枱細,平日下午黎都係咁。2. 肉骨茶偏重藥材味,但個人覺得捌哥好飲好多。呢度隻碗又細,飲2啖已經要加湯,佢又加得慢。大骨小骨,所有骨類倒屎咁早已經冇,焗住食雞腳,但得嗰3隻咁大把。賣肉骨茶但冇肉骨,咩料?3. 選擇少,餐牌冇捌哥咁多選擇,價錢亦較貴。份量仲要好細,唔抵食。4. 服務好一般,又係唔及捌哥咁殷勤,好多staff但喺度行行企企囉!5. 最讚係椰香咖央多,比捌哥嘅椰香味濃。其他嘢,冇特別又冇特色,檸檬薏米水都可以淡茂茂,佢贏。雞絲湯河普通過普通,唔知有咩怡保特色。佢同捌哥比,輸2條街,唔會再幫襯。
差!

1. 座位迫,枱細,平日下午黎都係咁。

佢同捌哥比,輸2條街,唔會再幫襯。