餐厅: 上海婆婆336 (iSQUARE國際廣場)
资讯:

2023-10-25 31 浏览
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯去到尖沙咀想搵一間就腳而且方便嘅餐廳適合所有人一齊同朋友或者屋企人食飯就去咗iSquare上面一間上海餐廳價錢實惠食物分量多又適合大家一齊食花雕醉雞雞肉鮮甜嫩滑,雞皮都唔會好肥膩花雕味道濃郁!帶有香濃酒香三小拼分別有烤麴,鎮江肴肉同手拍青瓜呢個前菜拼盤好吸引,配搭亦都唔錯通常食上海菜都會叫上面嘅前菜份量亦都好多特別鍾意食佢哋嘅手拍青瓜酸菜魚真係好大碟而且有好多魚肉裏面仲有好多唔同配菜上海小籠包小籠包爆汁內涵豐富多肉上菜時熱辣辣又飽滿高力豆沙軟林林蛋白外皮鬆軟有空氣感豆沙軟糯香甜豆漿上海菜配搭豆漿真係好正!🥰如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯上海婆婆336 (iSQUARE國際廣場) (尖沙咀)尖沙咀彌敦道63號iSQUARE國際廣場6樓605-606號舖 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯#Eatwithcouple_尖沙咀#Eatwithcouple_上海菜“我作為這些相片的創作者,擁有相片的著作權和所有權。未經我的

去到尖沙咀想搵一間就腳而且方便嘅餐廳
適合所有人一齊同朋友或者屋企人食飯
就去咗iSquare上面一間上海餐廳
價錢實惠食物分量多又適合大家一齊食

花雕醉雞
雞肉鮮甜嫩滑,雞皮都唔會好肥膩
花雕味道濃郁!
帶有香濃酒香

三小拼
分別有烤麴,鎮江肴肉同手拍青瓜
呢個前菜拼盤好吸引,配搭亦都唔錯
通常食上海菜都會叫上面嘅前菜

豆漿
上海菜配搭豆漿真係好正!🥰

你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

上海婆婆336 (iSQUARE國際廣場) (尖沙咀)

#Eatwithcouple_尖沙咀
#Eatwithcouple_上海菜

“我作為這些相片的創作者,擁有相片的著作權和所有權。未經我的授權,任何人不得以任何形式銷售、轉讓或利用這些相片。”